1-Cum Sa-Ti Faci Un Blog Gratuit Cu Blogspot?

0 comentarii Comenteaza
Pin It now!

Cum sa-ti faci un blog gratuit? Este foarte simplu :) Cu tehnologia de astazi aproape oricine are telefon are si un cont de google,cu toate ca nu toti il folosesc il au :)

cum sa faci blog gratuit
 Deci plecam de la ideea ca avem deja un cont de google (daca nu este foarte simplu de facut).Dupa ce ne-am logat pe contul de google accesam www.blogger.com si apasam pe blog nou
Se deschide aceasta fereastra unde trebuie sa alegem un nume pentru blog si o adresa web unde o sa gasim blogul,alegeti cu grija deoarcece nu e bine sa schimbati titlul si adresa cu toate ca este posibil.Incercati mai multe adrese pana scrie ca e disponibil !
blog gratuit blogspot
Alegeti sablonul simplu propus pentru ca oricum acesta se poate schimba oricand si apasati pe creati un blog! Felicitari din momentul asta aveti un blog gratuit online,vedeti ce simplu a fost?dar asta a fost cea mai usoara parte,mai aveti multe de facut ...Eu o sa incerc sa scriu tutorialele in ordinea in care ar trebui facute,o sa le numerotez ca sa le gasiti mai usor:)  Daca aveti intrebari sau aveti nevoie de ajutor nu ezitati ,va astept la comentarii...
salveaza blog

Ps:Am ales Blogspot pentru ca in comparatie cu altii,ai multe functionalitati si optiuni de personalizare si aici chiar totul este gratuit!


Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

0 comentarii